Packman ontvangt OVI Certification

Packman ontvangt Oracle Validated Integration Certification

PACKMAN is door Oracle gevalideerd op JD Edwards EnterpriseOne release 9.2. De titel ‘Oracle Validated Integration’ geeft aan dat PACKMAN door Oracle is getest en de werking in samenhang met JD Edwards 9.2 geverifieerd is. In het verleden ontving PACKMAN al validaties op EnterpriseOne versies 9.0 en 9.1, en bewijst zich al sinds 2008 succesvol op oudere versies van JD Edwards.

PACKMAN automatiseert het tijdrovende handmatige process voor het assembleren, bouwen en het implementeren van aanpassingen in de JD Edwards software. Met het automatiseren en het programmeren van software aanpassigen worden kosten en tijd bespaard. PACKMAN is volledig ontwikkeld binnen de JD Edwards Toolset en helpt klanten bij het verlagen van de beheerkosten van JD Edwards, het versnellen van de productie tot implementatie fase van software aanpassingen en verzekerd dat aanpassingen tijdig beschikbaar zijn voor software testers, ontwikkelaars en eindgebruikers.

Heeft u een vraag of opmerking over PACKMAN? Neem contact met ons op!

Vul het formulier rechts in of neem direct contact op via:

T: +31 (0)20 516 0221
E: sales@forzaconsulting.eu

 

Over ons

PACKMAN is onderdeel van Forza Consulting, een consultancybureau dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen, waar PACKMAN er een van is.

Neem contact op

 

© 2022 - PACKMAN