Proof of Concept

Ervaar het gemak van PACKMAN zelf en vraag een Proof of Concept aan

Vraag een Proof of Concept aan

PACKMAN maakt technical change management in JD Edwards overzichtelijk, goedkoper, efficiënter en bovenal automatisch. Ervaar het gemak van PACKMAN zelf en vraag een Proof of Concept aan. Deze probeerversie is volledig gratis en vrijblijvend. De volledige implementatie wordt verzorgd door Forza Consulting.

Met het Proof of Concept profiteert u een maand lang van alle gemakken die PACKMAN biedt. Vaak is het testen en uitrollen van wijzigingen in JD Edwards een terugkerend en handmatig technisch proces, dat op verschillende omgevingen moet plaatsvinden. Met PACKMAN automatiseert u het change management proces: van development, naar testen, tot productie. De developer heeft er geen omkijken meer naar, en wordt met real-time notificaties op de hoogte gehouden van de voortgang.

De PACKMAN deployment automation software is OVI gecertificeerd door Oracle op versies 9.0, 9.1 en 9.2. van JD Edwards EnterpriseOne en is daarnaast compatibel vanaf versie 8.x, TR 8.95.

Interesse in een Proof of Concept? Vraag uw gratis testversie hieronder aan. De implementatie wordt kosteloos verzorgd door Forza Consulting. Na de probeerperiode van een maand kiest u zelf of u de licentie aanschaft. Bij het afnemen van een licentie worden de implementatiekosten in rekening gebracht.

Vraag een Proof of Concept aan

“Dankzij PACKMAN beschikken we over een gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte oplossing voor het technical change management. De package manager stelt ons in staat om een slimme, kostenbesparende werkwijze te hanteren.”

“PACKMAN is écht een waardevolle toevoeging aan Mediq’s ERP-omgeving. We zijn daarnaast erg te spreken over de diensten van Forza Consulting. Een zeer toegewijde en flexibele organisatie die uitstekend past bij Mediq.“

 

© 2022 - PACKMAN