Hoe werkt het?

Ontdek de mogelijkheden van PACKMAN

Zo werkt PACKMAN

Vaak is het testen en uitrollen van wijzigingen in JD Edwards een terugkerend en handmatig technisch proces, dat op verschillende omgevingen moet plaatsvinden. Dit proces verloopt als volgt: software ontwikkelen, testen, weer verder optimaliseren in de ontwikkelomgeving, testen in de acceptatieomgeving en vervolgens daadwerkelijk uitrollen in de productieomgeving.

Een deel van het technical change management, te weten het beschikbaar stellen van de ontwikkelprojecten in de verschillende omgevingen van JD Edwards, kan overzichtelijker, goedkoper, efficiënter en bovenal automatisch. PACKMAN maakt dit mogelijk. Het automatiseert het change management proces volledig: van development, via testen (en acceptatie) tot aan productie.

Wanneer een developer aangeeft dat hij klaar is, geeft dit PACKMAN de trigger om de change op te pakken en het gehele build en deployment proces automatisch uit te voeren. Daarna verandert PACKMAN de projectstatus, en ontvangt het testteam daarover automatisch real-time notificaties.

Is het testen voltooid, dan zet PACKMAN het project automatisch door naar productie. De bouw van een package wordt automatisch opgevolgd door de deployment. Developers hebben er geen omkijken naar.

PACKMAN deployment automation software is OVI gecertificeerd door Oracle op versies 9.0, 9.1 en 9.2. van JD Edwards EnterpriseOne en is daarnaast compatibel vanaf versie 8.x, TR 8.95.

Voordelen-packman

Heeft u een vraag of opmerking over PACKMAN? Neem contact met ons op!

Vul het formulier rechts in of neem direct contact op via:

T: +31 (0)20 516 0221
E: sales@forzaconsulting.eu

 

Over ons

PACKMAN is onderdeel van Forza Consulting, een consultancybureau dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen, waar PACKMAN er een van is.

Neem contact op

 

© 2022 - PACKMAN